Music Lesson

Grand Academy is a colorful, responsive & modern Multi-purpose Children WordPress Theme. It is great for childcare company, day care…

Music Lesson

Grand Academy is a colorful, responsive & modern Multi-purpose Children WordPress Theme. It is great for childcare company, day care…

Music Lesson

Grand Academy is a colorful, responsive & modern Multi-purpose Children WordPress Theme. It is great for childcare company, day care…

Ne rritemi së bashku

"Në ”International Kids Academy”, ne jemi të përkushtuar për të bërë ndryshim pozitiv në jetën e fëmijës suaj. Misioni ynë është nxitja e një mjedisi mësimor edukues dhe gjithëpërfshirës, ku mendjet e fëmijëve lulëzojnë me kreativitet, kuriozitet dhe dhembshuri. Nëpërmjet një qasjeje të bazuar në lojë gjithëpërfshirëse, ne synojmë të…

Mësimet javore

A jeni gati të bashkoheni me ne?